Contact

Ik stel mij graag even voor

Claudia van Braak, mediator

Ik ben een verbinder
Mensen verbinden, ze weer met elkaar laten communiceren, dat geeft mij voldoening. Ik heb een groot empathisch vermogen en het is voor mij een tweede natuur om met uiteenlopende mensen om te gaan. Ik vind het een uitdaging om partijen, hoe ver ook van elkaar verwijderd, toch in gesprek met elkaar te brengen.

Ik ben positief ingesteld

Voor elk conflict is er een oplossing, dat is mijn overtuiging. Ik luister naar de verhalen vanuit beide perspectieven. En naar de emotie erin. Wie in een conflict is verwikkeld, sluit zich af voor de ander. Door zaken te benoemen kan ik helpen de ruimte te creëren waarin weer gedacht kan worden aan mogelijke oplossingen.

Ik ben financieel en fiscaal deskundig

Door mijn werkzaamheden met mijn administratiekantoor - Claudia van Braak Office Services – heb ik uitgebreide financiële en fiscale kennis. Daardoor kan ik de consequenties van keuzes inzichtelijk maken voor partijen. Dat kan eraan bijdragen om tot een oplossing te komen. Bovendien heb ik een groot netwerk opgebouwd. Dat maakt het mogelijk om vertrouwde externe expertise in te schakelen als dat nodig is. Bijvoorbeeld over juridische zaken, hypothecaire zaken of erfenis gerelateerde zaken.

Contact

Stiggoor 16
7241 LA  Lochem
Nederland

T: 085-1308578
E: mediation@claudiavanbraak.nl
W: www.mediation-claudiavanbraak.nl

Stel een vraag

Samen op zoek naar de beste oplossing