Mediation

Mediation_Puzzel - Mediation@claudia van Braak

Mediation op maat

Mediation is maatwerk. Ieder conflict is anders omdat mensen uniek zijn. Bij Mediation@Claudia van Braak kunnen jullie terecht als je verwikkeld bent in een van de volgende conflicten:

  • Zakelijke conflicten;
  • Arbeidsconflicten;
  • Conflicten in de familiesfeer, met uitzondering van scheidingen.

Zakelijke conflicten:

Je hebt een groot belang bij het gezond houden van je onderneming, de zakenrelatie en jezelf als individu. Daarom is het belangrijk om zakelijke conflicten duurzaam op te lossen. 

Bij zakelijke conflicten kun je denken aan problemen met toeleveranciers en/of klanten waardoor jouw onderneming niet optimaal kan functioneren. Of aan het uit elkaar gaan van twee of meerdere zakenpartners.

Neem gerust contact met mij op om te zien of jullie conflict zich leent voor mediation.

Arbeidsconflicten

Of je nu werknemer bent of werkgever, het is voor beiden van belang dat deze verbintenis optimaal is en blijft. Maar in die verbintenis kunnen uiteenlopende conflicten optreden. Zo wil je als werkgever graag een laag verzuimpercentage en als werknemer wil je met een goed gevoel je werk doen. Maar wat als dat niet lukt door werkomstandigheden, de sociale situatie op het werk of een te hoge werkdruk? Als de verbintenis niet meer wenselijk is vanuit de werkgever of de werknemer is het prettig als jullie op een professionele manier jullie eigen weg kunnen gaan. Je wilt geen nare smaak overhouden aan de beslissing om niet verder met elkaar te gaan. Want wellicht heb je elkaar in de toekomst toch nog nodig.

Relationele conflicten @Claudia van Braak

Relationele conflicten

met uitzondering van scheidingen

Loopt de relatie met je partner niet meer op rolletjes? Denk je eraan om uit elkaar te gaan? Die beslissing heeft een behoorlijke impact op jou, je partner, je gezin en je omgeving. Met mediation kunnen jullie eerst ontdekken of jullie relatie inderdaad op zijn eind loopt. Of dat een paar aanpassingen in wederzijds begrip de oplossing biedt voor jullie problemen.

Mediation is geen relatietherapie. Het is bedoeld om elkaars belangen te zien en weer met elkaar te kunnen communiceren. Mediation in relationele conflicten is ook ná een scheiding een ideale manier om op een prettige manier met elkaar te kunnen blijven communiceren. Zeker als er met de scheiding en/of met de nieuwe relatie kinderen zijn gemoeid.

Samen op zoek naar de beste oplossing