registermediator

ADR.LO.102.INT-register-mediator-ASSOCIATE Mediation@claudiavanbraak

registermediator

In december 2020 heb ik de basisopleiding tot mediator met succes afgerond.

In 2021 ben ik toegelaten tot het ADR-register als associate-level registermediator. Het ADR-register ziet er op toe dat de kwaliteit van onder andere mediation en de mediator op peil gehouden. Jaarlijks dien ik een aantal permanente educatiepunten te halen om kennis en kunde op hoog niveau te houden. Het ADR-register heeft gedragsregels en procesbeschrijvingen voor mediators opgesteld die nageleefd moeten worden. Indien de regels niet conform het ADR-register worden uitgeoefend kan de benadeelde partij een beroep doen op de klachtencommissie of de tuchtcommissie van het SKM (Stichting Kwaliteit Mediators).

Voor meer informatie over het ADR-register: https://adr-register.com/nl

Lid van Hello Mediator logo

Hello Mediator

Iedere specialist is gekwalificeerd en geregistreerd ADR- of MfN-geregistreerd mediator. Dit houdt in dat zij aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen om hun beroep als mediator uit te mogen oefenen.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gesprek tussen partijen die een verbintenis aan willen gaan of willen verbreken. Er dienen heldere afspraken gemaakt te worden voor nu en in de toekomst, zowel in praktische als in financiële zin. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst of een convenant. 

Voor meer informatie over Hello Mediator: www.hellomediator.nl

Samen op zoek naar de beste oplossing